02 aug 2015 13:50

02 aug 2015 13:56

Sverige femma i U21-VM

HANDBOLL

Det svenska U21-landslaget i handboll slutade på femteplats i VM, som spelades i Brasilien. Blågult vann på lördagen den avslutande matchen mot Vitryssland med 37–33. Länderna möttes även i gruppspelet och även då tog Sverige segern (38–23).

– Vi har ju bara förlorat en match i VM och det var den där förbannade Egyptenmatchen (i kvartsfinalen). Vi har gjort en bra turnering, säger förbundskaptenen Jan ”Proppen” Karlsson till handbollsförbundets hemsida.

Det svenska U21-landslaget i handboll slutade på femteplats i VM, som spelades i Brasilien. Blågult vann på lördagen den avslutande matchen mot Vitryssland med 37–33. Länderna möttes även i gruppspelet och även då tog Sverige segern (38–23).

– Vi har ju bara förlorat en match i VM och det var den där förbannade Egyptenmatchen (i kvartsfinalen). Vi har gjort en bra turnering, säger förbundskaptenen Jan ”Proppen” Karlsson till handbollsförbundets hemsida.