03 aug 2015 15:15

16 aug 2015 14:44

Tibro AIK starkast i derbyt

Tre snabba mål i slutet av första halvek avgjorde det ödesmättade derbyt i fotbollstvåan mellan IFK Skövde och Tibro AIK på Södermalms IP. Gästerna gick fram till 4-0 innan hemmalaget fick in ett tröstmål några minuter före slutet.

4-1 (3-0) till Tibro AIK innebär att TAIK tog tre viktiga poäng medan IFK Skövde fortfarande är utan seger i årets seriespel.  Båda lagen ligger kvar på nedflyttningsplats men Tibro AIK förbättrade sitt läge avsevärt och närmar sig nu kvalplats.

Läs papperstidningen och sla.se för mer kommentarer och analyser. Vår direktrapportering från matchen kan du läsa nedan.

 

 

 

4-1 (3-0) till Tibro AIK innebär att TAIK tog tre viktiga poäng medan IFK Skövde fortfarande är utan seger i årets seriespel.  Båda lagen ligger kvar på nedflyttningsplats men Tibro AIK förbättrade sitt läge avsevärt och närmar sig nu kvalplats.

Läs papperstidningen och sla.se för mer kommentarer och analyser. Vår direktrapportering från matchen kan du läsa nedan.