04 aug 2015 21:10

04 aug 2015 21:15

Widell tränar med Skövde HF – igen

HANDBOLL: Guldspelare mot comeback?

Den snart 31-åriga högernian Erica Widell som var med och vann SM-guld med Skövde HF 2008 tränar just nu med sin tidigare klubb.

– Det är spännande men vi vet inte vart det leder till, säger Skövde HF:s elitansvarige Thomas Hellberg.

Erica Widell valde att lägga skorna på hyllan efter säsongen 2010/2011 men gjorde comeback efter barnafödande i HK Lidköping 2012. Där var hon med och förde upp föreningen till allsvenskan men där blev det inte något spel eftersom klubben valde att dra sig ur på grund av för få spelare. Nu tränar den vänsterhänta niometersspelaren med Skövde HF som hon spelat flera SM-finaler och var med och vann SM-guld 2008.

– Det stämmer. Hon tränade med oss på tisdagskvällen och det är bara roligt. Det är alltid bra för vår trupp när spelare som har stor erfarenhet vill komma och träna med oss, säger elitansvarige Thomas Hellberg.

Det återstår att se om den snart 31-åriga högernian kan göra comeback i Skövde HF? Suget för handbollen verkar onekligen finnas där.

– Det är en kompetent spelare som är klart intressant. Det är spännande men vi vet inte vart det kommer att utmynna i.

Erica Widell valde att lägga skorna på hyllan efter säsongen 2010/2011 men gjorde comeback efter barnafödande i HK Lidköping 2012. Där var hon med och förde upp föreningen till allsvenskan men där blev det inte något spel eftersom klubben valde att dra sig ur på grund av för få spelare. Nu tränar den vänsterhänta niometersspelaren med Skövde HF som hon spelat flera SM-finaler och var med och vann SM-guld 2008.

– Det stämmer. Hon tränade med oss på tisdagskvällen och det är bara roligt. Det är alltid bra för vår trupp när spelare som har stor erfarenhet vill komma och träna med oss, säger elitansvarige Thomas Hellberg.

Det återstår att se om den snart 31-åriga högernian kan göra comeback i Skövde HF? Suget för handbollen verkar onekligen finnas där.

– Det är en kompetent spelare som är klart intressant. Det är spännande men vi vet inte vart det kommer att utmynna i.