07 aug 2015 21:40

07 aug 2015 22:17

Falköping starkast på bortaplan

DIVISION 4 NORRA

Falköpings FK tog en tung seger borta mot Edet med 3–0.

Den första halvleken var jämn och lagen såg länge ut att gå mållösa in i halvtidsvilan. Men med två minuter kvar klev FFK:s Andreas Mann igenom hemmalagets försvar, för att sedan ta sitt Falköping upp i en 1-0-ledning.

– Vi för matchen från minut ett och skapar otroligt mycket målchanser. Vi gör ett mål men lyckas inte ta vara på resten och släpper tyvärr in Edet lite i matchen, säger Falköpingstränaren Claes Lundström.

Men gästerna visade också prov på ineffektivitet och med två minuter kvar av matchen var det istället Andreas Mann som gjorde sitt andra mål. Kort därefter stod Edet för ett självmål som fastställde resultatet till 0–3.

– Vi har en period i andra där det blir ganska stressigt men överlag gör vi en bra match. Kollektivet fungerar bra nu, menar Lundström.

Mål: FFK: Andreas Mann 2, självmål.

Den första halvleken var jämn och lagen såg länge ut att gå mållösa in i halvtidsvilan. Men med två minuter kvar klev FFK:s Andreas Mann igenom hemmalagets försvar, för att sedan ta sitt Falköping upp i en 1-0-ledning.

– Vi för matchen från minut ett och skapar otroligt mycket målchanser. Vi gör ett mål men lyckas inte ta vara på resten och släpper tyvärr in Edet lite i matchen, säger Falköpingstränaren Claes Lundström.

Men gästerna visade också prov på ineffektivitet och med två minuter kvar av matchen var det istället Andreas Mann som gjorde sitt andra mål. Kort därefter stod Edet för ett självmål som fastställde resultatet till 0–3.

– Vi har en period i andra där det blir ganska stressigt men överlag gör vi en bra match. Kollektivet fungerar bra nu, menar Lundström.

Mål: FFK: Andreas Mann 2, självmål.