07 aug 2015 15:48

07 aug 2015 21:00

Skövde AIK tappade ledning

Skövde AIK såg ut att vara på väg mot en ny trepoängare men Lidköpings FK vände på matchen med två mål. 1-2 (1-0) på Södermalms IP efter mål av gästernas Bryan Johansson och Egzon Llapashtica efter paus.

Därmed tappade Skövde AIK chansen till viktiga poäng i jakten på lagen i toppen av div II. Laget startade annars bra och fick utdelning genom vasse Sargon Abraham som sköt enda målet i första halvlek. Trots att gästerna kom tillbaka saknade inte hemmalaget chanser till fler mål, men det ville sig inte. Publiken fick också stifta bekantskap med nye tyske målvakten Yves Dietrich i andra halvlek som ersatte Mirza Kalijundzic som utgick med befarad fotskada.

Läs papperstidningen och sla.se för analys och kommentarer. Vår direktrapportering från matchen kan du läsa här:

 

Därmed tappade Skövde AIK chansen till viktiga poäng i jakten på lagen i toppen av div II. Laget startade annars bra och fick utdelning genom vasse Sargon Abraham som sköt enda målet i första halvlek. Trots att gästerna kom tillbaka saknade inte hemmalaget chanser till fler mål, men det ville sig inte. Publiken fick också stifta bekantskap med nye tyske målvakten Yves Dietrich i andra halvlek som ersatte Mirza Kalijundzic som utgick med befarad fotskada.

Läs papperstidningen och sla.se för analys och kommentarer. Vår direktrapportering från matchen kan du läsa här: