11 aug 2015 16:35

11 aug 2015 16:35

Lottat och klart

HANDBOLL: Annliz cup

Den 28–30 augusti avgörs Annliz Cup i Skövde som arrangeras av Skövde HF. Startfältet har varit klart en tid men nu är det också lottat och klart.

I Annliz Cup Superelit deltar åtta lag där Skövde HF, IF Hellton, Lugi HF och Önnereds HK ingår i den ena gruppen. I den andra spelar Tvis Holstebro, H65 Höörs HK, Kristianstad HK och VästeråsIrsta H mot varandra. Därefter följer placeringsmatcher under söndagen för alla lagen.

De andra grupperna i de andra klasserna ser ut enligt följande. Elit grupp 1: HF Somby/Skövde, Bjurslätt/Torslanda, GF Kroppskultur och vakant plats. Elit grupp 2: H65 Höör, Kungälvs HK, Sparta IF (FIN) och Strands IF. Flickor A: IK Cyrus, IF Hellton, Kungälvs HK, Skara HF och Skövde HF.

I Annliz Cup Superelit deltar åtta lag där Skövde HF, IF Hellton, Lugi HF och Önnereds HK ingår i den ena gruppen. I den andra spelar Tvis Holstebro, H65 Höörs HK, Kristianstad HK och VästeråsIrsta H mot varandra. Därefter följer placeringsmatcher under söndagen för alla lagen.

De andra grupperna i de andra klasserna ser ut enligt följande. Elit grupp 1: HF Somby/Skövde, Bjurslätt/Torslanda, GF Kroppskultur och vakant plats. Elit grupp 2: H65 Höör, Kungälvs HK, Sparta IF (FIN) och Strands IF. Flickor A: IK Cyrus, IF Hellton, Kungälvs HK, Skara HF och Skövde HF.