12 aug 2015 21:03

12 aug 2015 21:03

Onsdagens fotboll

Division 4 norra

FALKÖPINGS FK–ELMER-FÅGLUM FK

4–0 (2–0)

Falköpings Fk fortsätter att haka på toppen av division 4-serien. Matchen mot Elmer-Fåglum innebar tre nya poäng. FFK slog till två gånger inom loppet ev tre minuter i den första halvleken. 2–0 i paus var i underkant. Tabelljumbon kom billigt undan. I andra halvlek var det kontrollerat och 3–0 kom straff med 20 minuter kvar. Ett mål som definitivt punkterade tillställningen. Strax efter tredje målet kom också fyran som spikade slutresultatet.

Mål, FFK. Martin Andersson 2., Mikael Eriksson, Brian Andreassen.

Division 4 norra

FALKÖPINGS FK–ELMER-FÅGLUM FK

4–0 (2–0)

Falköpings Fk fortsätter att haka på toppen av division 4-serien. Matchen mot Elmer-Fåglum innebar tre nya poäng. FFK slog till två gånger inom loppet ev tre minuter i den första halvleken. 2–0 i paus var i underkant. Tabelljumbon kom billigt undan. I andra halvlek var det kontrollerat och 3–0 kom straff med 20 minuter kvar. Ett mål som definitivt punkterade tillställningen. Strax efter tredje målet kom också fyran som spikade slutresultatet.

Mål, FFK. Martin Andersson 2., Mikael Eriksson, Brian Andreassen.