16 aug 2015 18:00

16 aug 2015 18:05

Gustav Berggren sänkte Trollhättan

FOTBOLL: Division 4 norra

Med bara fyra minuter kvar slog Gustav Berggren till och blev matchvinnare för Ulvåkers IF med sitt 2–1-mål borta mot Trollhättans FK.

– Vi hade haft en boll i ribban och två frilägen innan så det var riktigt skönt att vi kunde avgöra. Det hade känts surt om vi bara hade fått med oss en poäng, säger Ulvåkers spelande assisterande tränare Niclas Krantz.

Ulvåkers IF ledde borta mot bottenlaget Trollhättans FK efter den första halvleken sedan nämnde Krantz gett gästerna ledningen. Efter 70 minuter utjämnade dock hemmalaget efter en markerinsgmiss av gästerna innan alltså Ulvåker genom Gustrav Berggren fick sista ordet på Stavrelunds IP.

– Spelmässigt gör vi ingen bra match men vi skapade ändå tillräckligt med målchanser för att vi ska vinna. Det var en sexpoängsmatch och de hade gått om oss vid seger så det var viktigt. Vi har en tuff höst men de här var viktigt i kampen om nytt kontrakt, fortsätter Krantz.

Han gav mittbackarna Simon Gustafsson och Karl Södereng plus samt Hampus Johansson på mitten.

Mål: Ulvåkers IF: Niclas Krantz, Gustav Berggren.

– Vi hade haft en boll i ribban och två frilägen innan så det var riktigt skönt att vi kunde avgöra. Det hade känts surt om vi bara hade fått med oss en poäng, säger Ulvåkers spelande assisterande tränare Niclas Krantz.

Ulvåkers IF ledde borta mot bottenlaget Trollhättans FK efter den första halvleken sedan nämnde Krantz gett gästerna ledningen. Efter 70 minuter utjämnade dock hemmalaget efter en markerinsgmiss av gästerna innan alltså Ulvåker genom Gustrav Berggren fick sista ordet på Stavrelunds IP.

– Spelmässigt gör vi ingen bra match men vi skapade ändå tillräckligt med målchanser för att vi ska vinna. Det var en sexpoängsmatch och de hade gått om oss vid seger så det var viktigt. Vi har en tuff höst men de här var viktigt i kampen om nytt kontrakt, fortsätter Krantz.

Han gav mittbackarna Simon Gustafsson och Karl Södereng plus samt Hampus Johansson på mitten.

Mål: Ulvåkers IF: Niclas Krantz, Gustav Berggren.