16 aug 2015 16:10

16 aug 2015 16:12

Ny seger för Skövde Dukes

AMERIKANSK FOTBOLL

Skövde Dukes hade inte spelat match på flera veckor när de mötte Örebro Black Knights U på bortaplan i lördags. Men Skövdelaget hade lyckats konservera sin form väl trots avsaknaden av matcher och tog en klar seger med 38–0. Nu dröjer det återigen ett antal veckor innan det är dags för nästa seriematch och det blir en ren seriefinal mot Carlstad Crusaders U på bortaplan. Med sina 18 poäng leder Skövde Dukes division 1 västra och Skövdelaget har bara förlorat en match så här långt.

Skövde Dukes hade inte spelat match på flera veckor när de mötte Örebro Black Knights U på bortaplan i lördags. Men Skövdelaget hade lyckats konservera sin form väl trots avsaknaden av matcher och tog en klar seger med 38–0. Nu dröjer det återigen ett antal veckor innan det är dags för nästa seriematch och det blir en ren seriefinal mot Carlstad Crusaders U på bortaplan. Med sina 18 poäng leder Skövde Dukes division 1 västra och Skövdelaget har bara förlorat en match så här långt.