18 aug 2015 21:21

18 aug 2015 21:21

IFK Tidaholm klart för Svenska Cupen

DM

DM kvartsfinal

IFK TIDAHOLM–IFK FALKÖPING

3–2 (2–0)

IFK Tidaholm vann DM-kvartsfinalen mot seriekollegan. En vinst som betyder att Tidaholm är klart för Svenska Cupen nästa år.

Andreas Johansson nickade in första målet, sedan satte Dennis Bergström 2–0 på straff föra paus. Falköping reducerade i början av andra, men hemmalaget gjorde 3–1 omgående. Närmare än 3–2 kom dock inte Falköping den här gången.

Mål: IFK T: Andreas Johansson, Dennis Bergström, Rasmus Karlsson. IFK F: Edvin Olsson, Isac Boukachabia.

Division 6 Skövde

NORRA FÅGELÅS–AXVALL

4–7 (2–2)

En märklig match där topplaget Nora Fågelås tappade allt i andra halvlek. Efter det att lagen följts åt till 3–3 gjorde hemmalaget 4–3, men där tog det roliga slut. Axvall kom i gång. ordentligt och målen trillade in hos Norra Fågelås. 4–7 blev det till slut och besvikelsen i Fågelås var stor efteråt. Nu kan lagen bakom tabelltvåan ta in viktiga poäng.

Mål: NFIF: Peder Denzler 2, Jan-Erik Brandt, Gustav Johansson.

Div 6 Mariestad

TORSÖ–FORSVIK

4–2

I den 15:e omgången kom Torsös första seger för säsongen. Efter tre oavgjorda och elva förluster blev det äntligen tre poäng för jumbon som nu kan få kontakt med lagen framför. Tungt för Forsvik som tidigare spelat stabilt i serien.

DM kvartsfinal

IFK TIDAHOLM–IFK FALKÖPING

3–2 (2–0)

IFK Tidaholm vann DM-kvartsfinalen mot seriekollegan. En vinst som betyder att Tidaholm är klart för Svenska Cupen nästa år.

Andreas Johansson nickade in första målet, sedan satte Dennis Bergström 2–0 på straff föra paus. Falköping reducerade i början av andra, men hemmalaget gjorde 3–1 omgående. Närmare än 3–2 kom dock inte Falköping den här gången.

Mål: IFK T: Andreas Johansson, Dennis Bergström, Rasmus Karlsson. IFK F: Edvin Olsson, Isac Boukachabia.

Division 6 Skövde

NORRA FÅGELÅS–AXVALL

4–7 (2–2)

En märklig match där topplaget Nora Fågelås tappade allt i andra halvlek. Efter det att lagen följts åt till 3–3 gjorde hemmalaget 4–3, men där tog det roliga slut. Axvall kom i gång. ordentligt och målen trillade in hos Norra Fågelås. 4–7 blev det till slut och besvikelsen i Fågelås var stor efteråt. Nu kan lagen bakom tabelltvåan ta in viktiga poäng.

Mål: NFIF: Peder Denzler 2, Jan-Erik Brandt, Gustav Johansson.

Div 6 Mariestad

TORSÖ–FORSVIK

4–2

I den 15:e omgången kom Torsös första seger för säsongen. Efter tre oavgjorda och elva förluster blev det äntligen tre poäng för jumbon som nu kan få kontakt med lagen framför. Tungt för Forsvik som tidigare spelat stabilt i serien.