21 aug 2015 15:31

21 aug 2015 15:32

Bromé till SIF-jubileum

FOTBOLL

Sedan tidigare är det klart att den förre förbundskaptenen Tommy Söderberg gästar Skultorps IF:s 75-årsjubileum som äger rum under lördagen. Söderberg skall föreläsa och även inviga den nya konstgräsplanen tillsammans med Jonas Nystedt på Svenska Fotbollförbundet. Nu är det även klart att en annan skövdebekanting, Lotta Bromé, kommer. Journalisten och radioprofilen Lotta med rötter i Skultorp har spelat fotboll i SIF i unga år och det blir säkert ett och annat minne från den tiden.

Sedan tidigare är det klart att den förre förbundskaptenen Tommy Söderberg gästar Skultorps IF:s 75-årsjubileum som äger rum under lördagen. Söderberg skall föreläsa och även inviga den nya konstgräsplanen tillsammans med Jonas Nystedt på Svenska Fotbollförbundet. Nu är det även klart att en annan skövdebekanting, Lotta Bromé, kommer. Journalisten och radioprofilen Lotta med rötter i Skultorp har spelat fotboll i SIF i unga år och det blir säkert ett och annat minne från den tiden.