22 aug 2015 16:06

22 aug 2015 16:06

Viktiga poäng för Skultorps IF

FOTBOLL: Division 4 Norra

75-årsjubilerande Skultorps IF gav sig själv en fin present då A-laget besegrade Göta med 3–2 (3–0). Mycket viktiga poäng för SIF för att halka närmare bottensiktet.

Segern grundlades i den första halvleken. SIF och främst Daniel Stomberg hade god utdelning. Han gjorde 1–0 efter 14 minuters spel, sedan kom 2–0 tio minuter senare av samme man. Daniel Dahlbom satte sedan 3–0 och då hade det bara spelats en dryg halvtimme. Så långt såg det riktigt bra ut.

Nu hade inte Göta givit slaget förlorat. I andra halvlek reducerade de två gånger. 3–2 kom med dryga kvarten kvar att spela och slutet blev nervöst. Nu lyckades Skultorp hålla undan till seger. En mycket viktig sådan skall tilläggas.

– Absolut, jag är mycket nöjd med våra första 60 minuter, men sedan fick de in ett mål efter hörna och det blev lite stressigt. Hade ju varit grymt att tappa 3–0, säger tränaren Oskar Öst.

Nu lyckades Skultorp hålla undan. Göta försökte lyfta många långbollar i slutet, men hemmalaget höll ordning på sitt försvarsspel. Vinsten betyder mycket och nu kan laget försöka haka på uppåt i stället.

Målen: Daniel Stomberg 2, Daniel Dahlbom.

Segern grundlades i den första halvleken. SIF och främst Daniel Stomberg hade god utdelning. Han gjorde 1–0 efter 14 minuters spel, sedan kom 2–0 tio minuter senare av samme man. Daniel Dahlbom satte sedan 3–0 och då hade det bara spelats en dryg halvtimme. Så långt såg det riktigt bra ut.

Nu hade inte Göta givit slaget förlorat. I andra halvlek reducerade de två gånger. 3–2 kom med dryga kvarten kvar att spela och slutet blev nervöst. Nu lyckades Skultorp hålla undan till seger. En mycket viktig sådan skall tilläggas.

– Absolut, jag är mycket nöjd med våra första 60 minuter, men sedan fick de in ett mål efter hörna och det blev lite stressigt. Hade ju varit grymt att tappa 3–0, säger tränaren Oskar Öst.

Nu lyckades Skultorp hålla undan. Göta försökte lyfta många långbollar i slutet, men hemmalaget höll ordning på sitt försvarsspel. Vinsten betyder mycket och nu kan laget försöka haka på uppåt i stället.

Målen: Daniel Stomberg 2, Daniel Dahlbom.