28 aug 2015 09:52

28 aug 2015 09:52

Byte i Team West-laget

ENDURO

Om drygt 1,5 vecka inleds Six days, lag-VM-tävlingen i enduro som den här gången körs i slovakiska Košice.

Då tvingas talanglaget Team West genomföra en ändring. Marcus Adielsson, Tibro MK, skadade sin ena hand så allvarligt i den gångna helgens SM-tävlingar att han tvingas avstå. Han ersätts av klubbkamraten Oliver Nelson, åter efter skadeproblem.

Team West deltar i Slovakien utom VM-tävlan, vilket fem andra svenska lag också gör.

Då tvingas talanglaget Team West genomföra en ändring. Marcus Adielsson, Tibro MK, skadade sin ena hand så allvarligt i den gångna helgens SM-tävlingar att han tvingas avstå. Han ersätts av klubbkamraten Oliver Nelson, åter efter skadeproblem.

Team West deltar i Slovakien utom VM-tävlan, vilket fem andra svenska lag också gör.