28 aug 2015 21:16

28 aug 2015 21:16

Skultorps IF tog tre poäng

DIVISION 4 NORRA FOTBOLL

Skultorps IF drog det längsta strået i mötet med Tidaholms GIF på Ulvesborg. Gästerna ledde efter att Daniel Dahlbom gett Skultorp ledningen efter 16 minuters spel på en fast situation i en annars händelsefattig första halvlek. Efter paus utökade sedan Erik Engelbrektsson, som gjorde sina första minuter i SIF-dressen, ledningen efter 54 minuter.

– En väldigt skön seger och den var fullt rättvis. De hade en kvitteringschans i slutet på första halvlek när vi ledde med 1–0 men annars hade vi full kontroll. I andra hade vi lägen att göra både 3–0 och 4–0, säger Skultorps tränare Oskar Öst.

– Det var en stark laginsats, allt ifrån Henrik Sandelius i målet till Ninos Gewargis längst fram, fortsätter han.

Mål: Skultorps IF: Daniel Dahlbom, Erik Engelbrektsson.

Skultorps IF drog det längsta strået i mötet med Tidaholms GIF på Ulvesborg. Gästerna ledde efter att Daniel Dahlbom gett Skultorp ledningen efter 16 minuters spel på en fast situation i en annars händelsefattig första halvlek. Efter paus utökade sedan Erik Engelbrektsson, som gjorde sina första minuter i SIF-dressen, ledningen efter 54 minuter.

– En väldigt skön seger och den var fullt rättvis. De hade en kvitteringschans i slutet på första halvlek när vi ledde med 1–0 men annars hade vi full kontroll. I andra hade vi lägen att göra både 3–0 och 4–0, säger Skultorps tränare Oskar Öst.

– Det var en stark laginsats, allt ifrån Henrik Sandelius i målet till Ninos Gewargis längst fram, fortsätter han.

Mål: Skultorps IF: Daniel Dahlbom, Erik Engelbrektsson.