01 sep 2015 09:44

01 sep 2015 09:44

Ymer föll i US Open

TENNIS

Det blev en snabb sorti för Elias Ymer i US Open i New York. Efter ett lyckat kvalspel tog det stopp direkt i huvudturneringens första omgång. 19-åringen med rötter i Skara föll klart mot Diego Schwartzman från Argentina. Diego som är rankad som nummer 75:a i världen vann med setsiffrorna 6–3, 6–2, 6–2.

Ymer som är 143:a på världsrankningen bedömdes innan matchen ha chans att avancera då argentinarens bästa underlag normalt sett är grus.

Det blev en snabb sorti för Elias Ymer i US Open i New York. Efter ett lyckat kvalspel tog det stopp direkt i huvudturneringens första omgång. 19-åringen med rötter i Skara föll klart mot Diego Schwartzman från Argentina. Diego som är rankad som nummer 75:a i världen vann med setsiffrorna 6–3, 6–2, 6–2.

Ymer som är 143:a på världsrankningen bedömdes innan matchen ha chans att avancera då argentinarens bästa underlag normalt sett är grus.