02 sep 2015 19:00

02 sep 2015 19:11

Fåglum-Karlsson till VM

CYKEL

Tre före detta Falköpingscyklister finns med i den VM-trupp som presenterades på onsdagen.

Markus Fåglum-Karlsson är uttagen till såväl tempo- som linjeloppet i U23-klassen och i linjeloppet får han dessutom sällskap av Ludvig Bengtsson och Lucas Eriksson som cyklat för Falköpings CK tidigare. Trion tillhör numera Team Tre Berg-Bianchi/Skara CK

Världsmästerskapen körs i Richmond, USA mellan den 20 och 28 september.

Tre före detta Falköpingscyklister finns med i den VM-trupp som presenterades på onsdagen.

Markus Fåglum-Karlsson är uttagen till såväl tempo- som linjeloppet i U23-klassen och i linjeloppet får han dessutom sällskap av Ludvig Bengtsson och Lucas Eriksson som cyklat för Falköpings CK tidigare. Trion tillhör numera Team Tre Berg-Bianchi/Skara CK

Världsmästerskapen körs i Richmond, USA mellan den 20 och 28 september.