02 sep 2015 20:28

03 sep 2015 14:47

Proppen i fint höstväder

TERRÄNGLÖPNING

I behagligt höstväder genomfördes den fjärde omgången av höstens Terrängproppen.

Det bjöds på fint höstväder med 18 grader på stadion uppe på Billingens fritidsområde och många hade tagit sig upp till berget för att springa en runda. Förra veckan var det 340 starter, men nu var det 348 stycken starter som registrerades i Proppen.

IFK Skövde FIK:s Terrängproppen har nu nått drygt halvvägs och tre omgångar återstår.

Resultaten från Terrängproppen hittar ni på IFK Skövdes webbsida.

Det bjöds på fint höstväder med 18 grader på stadion uppe på Billingens fritidsområde och många hade tagit sig upp till berget för att springa en runda. Förra veckan var det 340 starter, men nu var det 348 stycken starter som registrerades i Proppen.

IFK Skövde FIK:s Terrängproppen har nu nått drygt halvvägs och tre omgångar återstår.

Resultaten från Terrängproppen hittar ni på IFK Skövdes webbsida.