05 sep 2015 06:00

05 sep 2015 06:00

Inför IFK Skoghall–Skövde KIK

ANALYS

Skövde KIK ligger i mitten av tabellen utan chans att nå serieledande Holmalund. Dessutom har man en betryggande marginal ner till Mariestad under strecket även om nytt kontrakt inte är helt i hamn ännu. Nu möter man Skoghall som befinner sig i en liknande situation på tabellplaceringen precis efter SKIK.

– De är väldigt stora och fysiska så jag hoppas att vi kan utnyttja vår snabbhet och vårta kortpassningsspel, säger Sandra Krantz som är assisterande tränare i Skövde KIK.

Laget har övertygat i de senaste hemmamatcherna där det blivit 5–1 respektive 7–1 mot Mariestad respektive Töreboda, men på bortaplan har det gått tyngre under hösten. Hittills har man idel förluster utanför kommungränserna efter sommaren.

– Vi får sikta på att ta våra första bortapoäng, fortsätter Krantz.

Lovisa Olsson är inte med i den här matchen och det samma gäller målvakten Sara Fröjd som är bortrest. Dessutom har Olivia Sandahl varit sjuk i veckan och är ett frågetecken till helgens match.

 

LAGET

Skövde KIK: Sara Alexandersson, Amanda Johansson, Alexandra Rozenkrants, Filippa Plantin, Olivia Sandahl, Besmira Morina, Amanda Yammine, Lovisa Lindqvist, Marigona Durguti, Sandra Krantz, Amanda Bergsten, Hanna Fredell, Emmelie Flodmark Junckerfelt, Lif Magnúsdóttir.

 

FORMEN

Skoghall: Skepplanda (b) 1–2, Gauthiod (h) 0–4, Rössö Uddevalla (h) 0–0. Skövde: Töreboda (h) 7–1, Sil (b) 0–1, Mariestad (h) 5–1.

 

ÖVRIGA MATCHER

5/9: Töreboda–Stenungsund, Sil–Rävåsen. 6/9: Gauthiod–Skepplanda. 7/9: Rössö Uddevalla–Mossen.

ANALYS

Skövde KIK ligger i mitten av tabellen utan chans att nå serieledande Holmalund. Dessutom har man en betryggande marginal ner till Mariestad under strecket även om nytt kontrakt inte är helt i hamn ännu. Nu möter man Skoghall som befinner sig i en liknande situation på tabellplaceringen precis efter SKIK.

– De är väldigt stora och fysiska så jag hoppas att vi kan utnyttja vår snabbhet och vårta kortpassningsspel, säger Sandra Krantz som är assisterande tränare i Skövde KIK.

Laget har övertygat i de senaste hemmamatcherna där det blivit 5–1 respektive 7–1 mot Mariestad respektive Töreboda, men på bortaplan har det gått tyngre under hösten. Hittills har man idel förluster utanför kommungränserna efter sommaren.

– Vi får sikta på att ta våra första bortapoäng, fortsätter Krantz.

Lovisa Olsson är inte med i den här matchen och det samma gäller målvakten Sara Fröjd som är bortrest. Dessutom har Olivia Sandahl varit sjuk i veckan och är ett frågetecken till helgens match.

 

LAGET

Skövde KIK: Sara Alexandersson, Amanda Johansson, Alexandra Rozenkrants, Filippa Plantin, Olivia Sandahl, Besmira Morina, Amanda Yammine, Lovisa Lindqvist, Marigona Durguti, Sandra Krantz, Amanda Bergsten, Hanna Fredell, Emmelie Flodmark Junckerfelt, Lif Magnúsdóttir.

 

FORMEN

Skoghall: Skepplanda (b) 1–2, Gauthiod (h) 0–4, Rössö Uddevalla (h) 0–0. Skövde: Töreboda (h) 7–1, Sil (b) 0–1, Mariestad (h) 5–1.

 

ÖVRIGA MATCHER

5/9: Töreboda–Stenungsund, Sil–Rävåsen. 6/9: Gauthiod–Skepplanda. 7/9: Rössö Uddevalla–Mossen.