07 sep 2015 10:32

07 sep 2015 10:32

SHF-juniorer i semifinal

HANDBOLL

Skövde HF:s juniorer spelade semifinal i Göteborg cup, som ingår i den nystartade Svenska cuptouren tillsammans med bland annat Skadevi cup, i helgen med två lag.

Skövde HF Vit mötte IFK Tumba i den ena semin och föll där med 18–21 medan Skövde HF Röd ställdes mot IK Sävehof Gul och föll med 8–22 i den andra semin. Därmed blev det en gemensam tredje plats i cupen. Sävehofs damjuniorer vann sedan finalen mot IFK Tumba HK med 16–11 och tog därmed sin fjärde raka seger i Göteborg cup.

Skövde HF Vit mötte IFK Tumba i den ena semin och föll där med 18–21 medan Skövde HF Röd ställdes mot IK Sävehof Gul och föll med 8–22 i den andra semin. Därmed blev det en gemensam tredje plats i cupen. Sävehofs damjuniorer vann sedan finalen mot IFK Tumba HK med 16–11 och tog därmed sin fjärde raka seger i Göteborg cup.