08 sep 2015 17:45

08 sep 2015 17:45

Stenströmer kritisk till avhopp

TRAV: Förstår inte personalens upprördhet

Ulf Stenströmer, framgångsrik travtränare på Axevalla, är förvånad över banpersonalens beslut att hoppa av.

– Hade det varit jag så hade jag välkomnat hjälp utifrån. Ingen är fullärd men har man den attityden som de verkar ha kanske man är fel person för jobbet, säger han.

Ulf Stenströmer ger inte mycket för Axevallas banpersonals kritik och beslut att lämna sina uppdrag.

– Som jag har förstått det så accepterade de att ta hjälp utifrån innan men efteråt var de kritiska. De borde ha välkomnat hjälpen utifrån. Man lär sig mycket av varandra och ingen är fullärd men har man den attityden som de verkar ha kanske man är fel person för jobbet, säger Ulf Stenströmer och drar paralleller till sig själv.

– Själv tar jag exempelvis hjälp av Olle Goop om det är något jag undrar över eller som jag behöver veta mer om. Det är inget som jag skäms över. Det är bra med ny kunskap utifrån.

Att ta hjälp av Halmstads banpersonal i form av bröderna Johansson, Håkan B och Jörgen, som är erkänt duktiga anser Stenströmer är en självklarhet.

– Skulle jag få chansen att lära mig något nytt av andra skulle jag ta den. Det skulle jag bara se som positivt.

Ulf Stenströmer ger inte mycket för Axevallas banpersonals kritik och beslut att lämna sina uppdrag.

– Som jag har förstått det så accepterade de att ta hjälp utifrån innan men efteråt var de kritiska. De borde ha välkomnat hjälpen utifrån. Man lär sig mycket av varandra och ingen är fullärd men har man den attityden som de verkar ha kanske man är fel person för jobbet, säger Ulf Stenströmer och drar paralleller till sig själv.

– Själv tar jag exempelvis hjälp av Olle Goop om det är något jag undrar över eller som jag behöver veta mer om. Det är inget som jag skäms över. Det är bra med ny kunskap utifrån.

Att ta hjälp av Halmstads banpersonal i form av bröderna Johansson, Håkan B och Jörgen, som är erkänt duktiga anser Stenströmer är en självklarhet.

– Skulle jag få chansen att lära mig något nytt av andra skulle jag ta den. Det skulle jag bara se som positivt.