12 sep 2015 11:57

12 sep 2015 12:22

Skövde AIK-Tibro AIK - följ matchen här

Skövde AIK tar emot Tibro AIK i en match där det är viktiga poäng på spel för Tibro framförallt.

Tibro AIK har fem poäng upp till kvalplats och är i stort behov av en seger för att få kontakt, men SAIK vill också dryga ut sin poängskörd och lär inte släppa i från sig något gratis. Det är bäddat för ett spännande pretsigemöte och SLA är på Södermalms IP för att rapportera direkt från matchen som börjar klockan 16.00.

 

Tibro AIK har fem poäng upp till kvalplats och är i stort behov av en seger för att få kontakt, men SAIK vill också dryga ut sin poängskörd och lär inte släppa i från sig något gratis. Det är bäddat för ett spännande pretsigemöte och SLA är på Södermalms IP för att rapportera direkt från matchen som börjar klockan 16.00.