13 sep 2015 18:37

13 sep 2015 18:37

Jansson överlägsen

ORIENTERING

Helena Jansson var totalt överlägsen när långdistansen på SM avgjordes i helgen. SM-tävlingarna ägde rum på Muskö i Stockholm skärgård och Jansson var över sju minuter före tvåan Annika Billstam.

– Det känns helt galet. Det är ju en ocean av tid och jag är förvånad över att det blev så mycket till slut. Det kändes stabilt och lugnt och kontrollerat hela vägen och det räckte ju uppenbart långt i dag, säger Helena Jansson i ett pressmeddelande.

Helena Jansson var totalt överlägsen när långdistansen på SM avgjordes i helgen. SM-tävlingarna ägde rum på Muskö i Stockholm skärgård och Jansson var över sju minuter före tvåan Annika Billstam.

– Det känns helt galet. Det är ju en ocean av tid och jag är förvånad över att det blev så mycket till slut. Det kändes stabilt och lugnt och kontrollerat hela vägen och det räckte ju uppenbart långt i dag, säger Helena Jansson i ett pressmeddelande.