13 sep 2015 18:30

13 sep 2015 18:36

Orlov nätade i förlustmatchen

FOTBOLL

I söndagens hemmamatch mot Örebro gjorde Jakob Orlov sitt första mål för Hammarby IF.

Sexton minuter in i matchen mötte han ett välslaget inlägg med huvudet och tog sitt Hammarby upp i ledning. Den tidigare Skövde AIK-anfallarens mål visade sig dock bli betydelselöst. Örebro hämtade sig snabbt efter bakåtmålet och vände matchen till sin fördel innan pausvilan.

Orlov fick spela 90 minuter men gick likt resterande Hammarbyspelare mållös från den andra halvleken, vilket innebar förlust. Läget ser nu prekärt ut i Hammarby. Laget har fem poäng ner till kvalplats, och åtta till en placering som innebär degradering.

Sexton minuter in i matchen mötte han ett välslaget inlägg med huvudet och tog sitt Hammarby upp i ledning. Den tidigare Skövde AIK-anfallarens mål visade sig dock bli betydelselöst. Örebro hämtade sig snabbt efter bakåtmålet och vände matchen till sin fördel innan pausvilan.

Orlov fick spela 90 minuter men gick likt resterande Hammarbyspelare mållös från den andra halvleken, vilket innebar förlust. Läget ser nu prekärt ut i Hammarby. Laget har fem poäng ner till kvalplats, och åtta till en placering som innebär degradering.