15 sep 2015 22:13

15 sep 2015 22:13

Oavgjort för Sverige mot Turkiet

FUTSAL

Futsallandslaget är i Turkiet för att spela två landskamper och den första av dem slutade 4–4 (2–2). Sverige låg under med 2–4, men kom igen.

– Att vi hämtar upp underläge i slutet visar på bra attityd, men det är ändå viss besvikelse i efterhand. Vi släpper till lite billiga mål, men som helhet är vi ändå nöjda. Turkiet är ett bra lag som vi möter på bortaplan i en jobbig hall, kommenterar förbundskapten Charbel Abraham på Svenska fotbollförbundets hemsida.

IFK Skövdes Sargon och Hanna Abraham är med i truppen, men det blev inga mål från dem. På onsdagen spelas den andra landskampen.

– Att vi hämtar upp underläge i slutet visar på bra attityd, men det är ändå viss besvikelse i efterhand. Vi släpper till lite billiga mål, men som helhet är vi ändå nöjda. Turkiet är ett bra lag som vi möter på bortaplan i en jobbig hall, kommenterar förbundskapten Charbel Abraham på Svenska fotbollförbundets hemsida.

IFK Skövdes Sargon och Hanna Abraham är med i truppen, men det blev inga mål från dem. På onsdagen spelas den andra landskampen.