21 sep 2015 16:08

21 sep 2015 16:08

CMK femma i lag-SM

MOTOR: Elitserien

Carlsborgs MK slutade på femte plats under den senaste deltävlingen av elitserien som arrangerades av Rättvik-Boda MK. Rikard Hansson lyckades bäst av klubbrepresentanterna när han körde hem en heatseger.

Fem av sex deltävlingar i motocrossens elitserie har passerat. Med en deltävling kvar ligger Carlsborgs MK på en stabil femteplats bland seriens nio lag.

CMK, som gjorde sin bästa tävling i Göta tidigare i år där de körde in 22 lagpoäng, slutade med 17 poäng vid den senaste deltävling då klubben representerades av Rikard Hansson, Robert Friberg och Jerker Johansson. Bäst presterade laget i den tredje omgången där CMK blev trea.

Rikard Hansson blev den som placerade sig bästa av lagmedlemmarna genom en andraplats för dagen. Individuellt ligger han nu fyra i tabellen.

En tävling återstår i serien innan årets främsta lag koras. SMK Eksjö MC & US arrangerar den sista deltävlingen den 3 oktober där Västerås MK har segern närmast till hands. Tvåa i tabellen ligger fjolårets segrare Järva MK, och på tredjeplatsen ligger Göta MS.

Fem av sex deltävlingar i motocrossens elitserie har passerat. Med en deltävling kvar ligger Carlsborgs MK på en stabil femteplats bland seriens nio lag.

CMK, som gjorde sin bästa tävling i Göta tidigare i år där de körde in 22 lagpoäng, slutade med 17 poäng vid den senaste deltävling då klubben representerades av Rikard Hansson, Robert Friberg och Jerker Johansson. Bäst presterade laget i den tredje omgången där CMK blev trea.

Rikard Hansson blev den som placerade sig bästa av lagmedlemmarna genom en andraplats för dagen. Individuellt ligger han nu fyra i tabellen.

En tävling återstår i serien innan årets främsta lag koras. SMK Eksjö MC & US arrangerar den sista deltävlingen den 3 oktober där Västerås MK har segern närmast till hands. Tvåa i tabellen ligger fjolårets segrare Järva MK, och på tredjeplatsen ligger Göta MS.