23 sep 2015 21:37

23 sep 2015 21:37

Full fart i Proppen

LÖPNING: Terrängpropagandan

Under onsdagen gick den sista av höstens sju lopp med Terrängproppen av stapeln.

Loppet lockade många unga löpare med spring i benen som tog sig runt spåren vid Billingens friluftsområde.

Det var i vanlig ordning IFK Skövde Friidrottsklubb som stod för arrangemanget. Totalt gjordes 241 starter vid friluftsområdet under onsdagskvällen där de startande som vanligt kunde välja mellan att springa den korta banan (ca 1 km) eller den långa banan (2,5 km).

Under förra veckans lopp gjordes 276 starter, och under höstens sista omgång var det något färre, 241 stycken, som kom till start vid friluftsområdet där det rådde goda väderförhållanden med uppehållsväder och en temperatur på 17 grader.

Nästa vecka avslutas höstens serie med Proppen-arrangemang, och då står prisutdelning i Arenan Skövde på agendan.

Resultaten finns att se här!

 

Det var i vanlig ordning IFK Skövde Friidrottsklubb som stod för arrangemanget. Totalt gjordes 241 starter vid friluftsområdet under onsdagskvällen där de startande som vanligt kunde välja mellan att springa den korta banan (ca 1 km) eller den långa banan (2,5 km).

Under förra veckans lopp gjordes 276 starter, och under höstens sista omgång var det något färre, 241 stycken, som kom till start vid friluftsområdet där det rådde goda väderförhållanden med uppehållsväder och en temperatur på 17 grader.

Nästa vecka avslutas höstens serie med Proppen-arrangemang, och då står prisutdelning i Arenan Skövde på agendan.

Resultaten finns att se här!