25 sep 2015 21:24

25 sep 2015 21:24

TGIF är borta från kvalplatskampen

Division 4 norra

TIDAHOLMS GIF–FALKÖPINGS FK

1–1 (0–0)

Tidaholms GIF fick ”bara” 1–1 hemma mot Falköpings FK på Ulvesborg. Ett resultat som innebär att TGIF är borta ur kampen om en kvalplats uppåt i seriesystemet till division 3.

TGIF var spelmässigt det bättre laget i den första halvleken men Falköpings FK var giftiga i sina kontringar. Efter paus hade hemmalaget ett jätteläge att ta ledningen när bollen tog i stolpen två gånger om under ett och samma anfall. FFK var heller inte ofarligt och vid ett tillfälle räddades bollen vid mållinjen av en hemmaspelare.

20 minuter in på den andra halvleken fick TGIF:s Dennis Kazic rött kort och hemmalaget fick därmed fullfölja matchen med bara tio man. Det hindrade dock inte TGIF från att ta ledningen genom Uthen Chaisamrong med sex minuter kvar att spela. Men den glädjen varade inte länge. Direkt efter avsparken replikerade gästerna genom Simon Gustafsson och det stod sig sedan matchen ut.

1–1 och TGIF:s sista match mot IFK Mariestad på bortaplan saknar därmed all betydelse. FFK däremot kan säkra en kvalplats hemma mot Skultorps IF i slutomgången.

Mål: TGIF: Uthen Chaisamrong. FFK: Simon Gustafsson.

Division 4 norra

TIDAHOLMS GIF–FALKÖPINGS FK

1–1 (0–0)

Tidaholms GIF fick ”bara” 1–1 hemma mot Falköpings FK på Ulvesborg. Ett resultat som innebär att TGIF är borta ur kampen om en kvalplats uppåt i seriesystemet till division 3.

TGIF var spelmässigt det bättre laget i den första halvleken men Falköpings FK var giftiga i sina kontringar. Efter paus hade hemmalaget ett jätteläge att ta ledningen när bollen tog i stolpen två gånger om under ett och samma anfall. FFK var heller inte ofarligt och vid ett tillfälle räddades bollen vid mållinjen av en hemmaspelare.

20 minuter in på den andra halvleken fick TGIF:s Dennis Kazic rött kort och hemmalaget fick därmed fullfölja matchen med bara tio man. Det hindrade dock inte TGIF från att ta ledningen genom Uthen Chaisamrong med sex minuter kvar att spela. Men den glädjen varade inte länge. Direkt efter avsparken replikerade gästerna genom Simon Gustafsson och det stod sig sedan matchen ut.

1–1 och TGIF:s sista match mot IFK Mariestad på bortaplan saknar därmed all betydelse. FFK däremot kan säkra en kvalplats hemma mot Skultorps IF i slutomgången.

Mål: TGIF: Uthen Chaisamrong. FFK: Simon Gustafsson.