27 sep 2015 17:15

27 sep 2015 17:16

Skultorp vann svängig match

DIVISION 4 NORRA FOTBOLL

Efter mycket om och men stod Skultorp som segrare hemma mot Edet med 4–3.

Hemmalaget inledde matchen svagt och lät gästerna gå upp i en tvåmålsledning. Men genom ett mål innan paus och ytterligare ett i andra halvlek var det kvitterat. Edet var dock inte klara med sitt målskytte och gjorde 2–3 på SIF. Men Skultorp visade prov på karaktär och vände återigen matchen till sin fördel innan domaren blåste av till resultatet 4–3.

Nästa helg avslutar SIF säsongen genom att spela borta mot Falköping.

Mål: Daniel Stomberg 2, Martin Johansson, Freddy Mattsson.

Hemmalaget inledde matchen svagt och lät gästerna gå upp i en tvåmålsledning. Men genom ett mål innan paus och ytterligare ett i andra halvlek var det kvitterat. Edet var dock inte klara med sitt målskytte och gjorde 2–3 på SIF. Men Skultorp visade prov på karaktär och vände återigen matchen till sin fördel innan domaren blåste av till resultatet 4–3.

Nästa helg avslutar SIF säsongen genom att spela borta mot Falköping.

Mål: Daniel Stomberg 2, Martin Johansson, Freddy Mattsson.