28 sep 2015 18:08

28 sep 2015 18:08

Hellner på snö i Göteborg

LÄNGDSKIDOR

Det svenska längdlandslaget med bland andra Marcus Hellner befinner sig just nu i Göteborg på träningsläger.

Där får de chansen att träna på snö i den nybyggda skidhallen som erbjuder ett spår på 1,2 kilometer. Nu väntar två pass om dagen fram till fredag.

– Vi har hamnat i en sagolik anläggning med boende, servering, gym och skidhall i ett och samma komplex. Utanför byggnaden finns nya outforskade stigar och vägar för löpning och rullskidor. Allt blir nytt och spännande och skapar lite extra motivation och energi hos våra aktiva, säger förbundskaptenen Rikard Grip i ett pressmeddelande.

Där får de chansen att träna på snö i den nybyggda skidhallen som erbjuder ett spår på 1,2 kilometer. Nu väntar två pass om dagen fram till fredag.

– Vi har hamnat i en sagolik anläggning med boende, servering, gym och skidhall i ett och samma komplex. Utanför byggnaden finns nya outforskade stigar och vägar för löpning och rullskidor. Allt blir nytt och spännande och skapar lite extra motivation och energi hos våra aktiva, säger förbundskaptenen Rikard Grip i ett pressmeddelande.