30 sep 2015 16:00

30 sep 2015 20:51

IFK Skövde föll knappt i Göteborg

Skadedrabbade IFK Skövde var nära att ta poäng i Göteborg men föll med 21-22 (9-11) mot Redbergslids IK i Lisebergshallen.

IFK Skövde hamnade i tidigt underläge men tog sig tillbaka och var i andra halvlek i ledning med 18-15, innan hemmalaget RIK tog fast grepp om matchen igen. Under slutsekunderna hade IFK bollen och chans på kvittering men Robin Wärns avslut räddades av hemmalagets målvakt.

SLA-sporten fanns på plats i Göteborg och rapporterade direkt från matchen. Se vår rapportering nedan. Mer analyser och kommentarer i papperstidningen och på sla.se.

 

 

 

IFK Skövde hamnade i tidigt underläge men tog sig tillbaka och var i andra halvlek i ledning med 18-15, innan hemmalaget RIK tog fast grepp om matchen igen. Under slutsekunderna hade IFK bollen och chans på kvittering men Robin Wärns avslut räddades av hemmalagets målvakt.

SLA-sporten fanns på plats i Göteborg och rapporterade direkt från matchen. Se vår rapportering nedan. Mer analyser och kommentarer i papperstidningen och på sla.se.