30 sep 2015 14:53

30 sep 2015 21:25

Skövde IK föll på straffar

Skövde IK hade ledningen med 4-1 borta mot Kumla men tappade i slutet av matchen och förlorade till slut på straffar, 4-5 (2-1, 2-1, 0-2)

Kumlas kvittering kom med mindre än minuten kvar att att spela. SIK hade annars greppet om matchen en bra bit in i slutperioden men två snabba hemmamål i slutet förändrade allt. Snöpligt med tanke på det fina spelet i de två första perioderna.

För analyser och kommentarer hänvisar vi till papperstidningen och sla.se. Vår direktrapportering från matchen kan du läsa här nedan.

 

Kumlas kvittering kom med mindre än minuten kvar att att spela. SIK hade annars greppet om matchen en bra bit in i slutperioden men två snabba hemmamål i slutet förändrade allt. Snöpligt med tanke på det fina spelet i de två första perioderna.

För analyser och kommentarer hänvisar vi till papperstidningen och sla.se. Vår direktrapportering från matchen kan du läsa här nedan.