02 okt 2015 22:10

02 okt 2015 22:10

Första segern för Stöpen IBK

DIVISION 2 INNEBANDY

Stöpen IBK kom igen bra efter förlusten i premiären mot Sandared. Vara besegrades på bortaplan med 4–2. Detta i en match där Stöpen hade 2–0 efter första perioden. Sedan kom 3–0 i andra innan man även gjorde 4–0 i tredje. Vara försökte komma tillbaka, men var aldrig nära. Deras andramål kom i slutsekunderna.

Mål: Marcus Sjöholm 2, Marcus Wiechert 2, Gustaf Löfberg

Stöpen IBK kom igen bra efter förlusten i premiären mot Sandared. Vara besegrades på bortaplan med 4–2. Detta i en match där Stöpen hade 2–0 efter första perioden. Sedan kom 3–0 i andra innan man även gjorde 4–0 i tredje. Vara försökte komma tillbaka, men var aldrig nära. Deras andramål kom i slutsekunderna.

Mål: Marcus Sjöholm 2, Marcus Wiechert 2, Gustaf Löfberg