03 okt 2015 15:17

03 okt 2015 15:17

FKIK föll i första kvalmatchen

KVAL TILL DIVISION 1 FOTBOLL

Falköpings KIK föll i den första kvalmatchen mot Vadstena hemma på Odenplan. Vadstena visade sig vara ett kvickt och spelskickligt lag som vållade hemmatjejerna problem. Efter en mållös första halvlek orkade FKIK inte stå emot i andra. Vadstena gjorde både 1–0 och 2–0 innan Falköping kunde reducera med fem minuter kvar.

Värnamo ingår också i kvalgruppen och eftersom två av tre lag går upp finns chansen till avancemang kvar för Falköping trots förlusten.

Målet:: Victoria Lindwert.

Falköpings KIK föll i den första kvalmatchen mot Vadstena hemma på Odenplan. Vadstena visade sig vara ett kvickt och spelskickligt lag som vållade hemmatjejerna problem. Efter en mållös första halvlek orkade FKIK inte stå emot i andra. Vadstena gjorde både 1–0 och 2–0 innan Falköping kunde reducera med fem minuter kvar.

Värnamo ingår också i kvalgruppen och eftersom två av tre lag går upp finns chansen till avancemang kvar för Falköping trots förlusten.

Målet:: Victoria Lindwert.