04 okt 2015 15:00

04 okt 2015 18:33

Skövde IK bröt trenden

Efter tre raka förluster tog Skövde IK en efterlängtad seger hemma mot Borlänge med 3-2 (0-1, 2-1, 1-0).

Därmed bröt man även Borlänges svit. Laget hade tre raka segrar i bagaget inför mötet i Billingehov, och tog också ledningen i första perioden, men i andra och tredje perioden höjde hemmalaget sitt spel.  Ett powerplay-mål av Albin Lindgren avgjorde i den sista perioden. Viktiga poäng för Skövde som tar säsongens andra seger. Läs mer i papperstidningen och på sla.se.

SLA var på plats i Billingehov och vår direktrapportering kan du läsa nedan.

 

Därmed bröt man även Borlänges svit. Laget hade tre raka segrar i bagaget inför mötet i Billingehov, och tog också ledningen i första perioden, men i andra och tredje perioden höjde hemmalaget sitt spel.  Ett powerplay-mål av Albin Lindgren avgjorde i den sista perioden. Viktiga poäng för Skövde som tar säsongens andra seger. Läs mer i papperstidningen och på sla.se.

SLA var på plats i Billingehov och vår direktrapportering kan du läsa nedan.