08 okt 2015 17:00

09 okt 2015 10:00

Så var IFK Skövde-Hammarby

IFK Skövde jagade säsongens andra seger och hoppades på full pott när Hammarby gästade Arena Skövde. Nu blev de inte alls så utan IFK föll med hela 19-32.

Det är två lag som förlorat mer än de vunnit hittills i elitserien och som befinner sig på den undre halvan av tabellen. Hammarby hade en poäng mer än Skövde och låg på placeringen före. Nu drygade man ut försprånget till IFK.

SLA var på plats i Arena Skövde och här nedan kan du läsa rapporteringen från matchen.

 

Det är två lag som förlorat mer än de vunnit hittills i elitserien och som befinner sig på den undre halvan av tabellen. Hammarby hade en poäng mer än Skövde och låg på placeringen före. Nu drygade man ut försprånget till IFK.

SLA var på plats i Arena Skövde och här nedan kan du läsa rapporteringen från matchen.