10 okt 2015 17:35

10 okt 2015 17:37

Skövde AIK avslutade med förlust

FOTBOLL: Division 2 norra Götaland

Skövde AIK avslutade seriespelet med att förlora mot seriesegraren FC Trollhättan på bortaplan.

SAIK hade i realiteten inget att spela för i matchen på Edsborg medan hemmalaget FC Trollhättan hade allt att spela för. Inför 1 445 personer besegrade de SAIK med 1–0 (1–0) sedan Robert Bagger gjort matchens enda mål kort före pausvilan. Därmed säkrade FC Trollhättan seriesegern och spelar i division 1 nästa säsong.

– Det är bara att gratulera Trollhättan. De har lett serien från början i stort sett och man får säga att de förtjänar att vinna serien, säger SAIK-tränaren Charbel Abraham.

Efter den avslutande förlusten i Trollhättan slutar SAIK på sjätte plats i serien.

– En helt ok placering och säsong sett till att vi hade ett helt nytt lag och en ung trupp. Det är positivt att se utvecklingen hos spelarna och det har varit ett lärorikt år, säger Abraham och summerar sista matchen.

– Som helhet gjorde vi en helt ok match. De spelar på omställningar och fasta situationer där de är jättetunga att möta. Vi försöker föra spelet och äger en del boll men vår sista passning är inte helt hundraprocentig.

SAIK hade i realiteten inget att spela för i matchen på Edsborg medan hemmalaget FC Trollhättan hade allt att spela för. Inför 1 445 personer besegrade de SAIK med 1–0 (1–0) sedan Robert Bagger gjort matchens enda mål kort före pausvilan. Därmed säkrade FC Trollhättan seriesegern och spelar i division 1 nästa säsong.

– Det är bara att gratulera Trollhättan. De har lett serien från början i stort sett och man får säga att de förtjänar att vinna serien, säger SAIK-tränaren Charbel Abraham.

Efter den avslutande förlusten i Trollhättan slutar SAIK på sjätte plats i serien.

– En helt ok placering och säsong sett till att vi hade ett helt nytt lag och en ung trupp. Det är positivt att se utvecklingen hos spelarna och det har varit ett lärorikt år, säger Abraham och summerar sista matchen.

– Som helhet gjorde vi en helt ok match. De spelar på omställningar och fasta situationer där de är jättetunga att möta. Vi försöker föra spelet och äger en del boll men vår sista passning är inte helt hundraprocentig.