11 okt 2015 14:35

11 okt 2015 14:37

Stöpen vann i förlängning

DIVISION 2 INNEBANDY

Stöpen IBK tog två sköna poäng mot Rydboholm efter seger i förlängning. Det blev en jämn match när Rydboholm gästade Stöpen på lördagen och det var oavgjort efter full tid. Stöpen såg dock ut att vara på väg mot segern när man gjorde såväl 5–3 som 6–3 i den tredje perioden, men Rydboholm visade styrka och via tre mål kvitterade bortalaget. Det sista kom med bara en dryg minut kvar att spela.

I förlängningen var dock hemmalaget starkast och fixade segern.

Målen, Stöpen: Kristoffer Gustafsson 2, Marcus Wiechert 2, Robin Johansson, Hannes Lidbeck, Marcus Fromholz.

Stöpen IBK tog två sköna poäng mot Rydboholm efter seger i förlängning. Det blev en jämn match när Rydboholm gästade Stöpen på lördagen och det var oavgjort efter full tid. Stöpen såg dock ut att vara på väg mot segern när man gjorde såväl 5–3 som 6–3 i den tredje perioden, men Rydboholm visade styrka och via tre mål kvitterade bortalaget. Det sista kom med bara en dryg minut kvar att spela.

I förlängningen var dock hemmalaget starkast och fixade segern.

Målen, Stöpen: Kristoffer Gustafsson 2, Marcus Wiechert 2, Robin Johansson, Hannes Lidbeck, Marcus Fromholz.