14 okt 2015 16:25

14 okt 2015 16:25

Emanuelsson i blågult

ISHOCKEY

Skövdekillen Jesper Emanuelsson har blivit uttagen till U17-landslaget som i början av november ska spela en turnering i Kanada. Den 16-årige anfallaren har fått sin hockeyfostran i Skövde IK, men inför den här säsongen flyttade han till Göteborg där han går på hockeygymnasium och spelar för Frölunda. Det här blir Emanuelssons första framträdande i blågult.

Landslaget samlas den 28 oktober och reser då till Kanada där ett flertal matcher samt träningar väntar.

Skövdekillen Jesper Emanuelsson har blivit uttagen till U17-landslaget som i början av november ska spela en turnering i Kanada. Den 16-årige anfallaren har fått sin hockeyfostran i Skövde IK, men inför den här säsongen flyttade han till Göteborg där han går på hockeygymnasium och spelar för Frölunda. Det här blir Emanuelssons första framträdande i blågult.

Landslaget samlas den 28 oktober och reser då till Kanada där ett flertal matcher samt träningar väntar.