15 okt 2015 18:25

15 okt 2015 18:31

Skövdetrio deltar i Nordiska

AMERIKANSK FOTBOLL

Den 15–17 oktober spelas Nordiska mästerskapen i amerikansk fotboll för spelare mellan 15–17 år. I Sveriges ungdomslandslag (ULU) återfinns tre personer från Skövde, två tränare och en spelare. I tränarstaben återfinns Artur Karlsson och Linus Jakobsson. De har varit en del av ungdomslandslaget sedan slutet av 2014 och har hållit i ett flertal träningsläger under året. Skövde har även en representant på spelarsidan, även fast han i nuläget spelar för Örebro Black Knights. Jesper Holmberg bor i Skövde men har den senaste säsongen spelat i Örebro. Sverige spelar mot Danmark på fredag och mot Finland på lördag.

Den 15–17 oktober spelas Nordiska mästerskapen i amerikansk fotboll för spelare mellan 15–17 år. I Sveriges ungdomslandslag (ULU) återfinns tre personer från Skövde, två tränare och en spelare. I tränarstaben återfinns Artur Karlsson och Linus Jakobsson. De har varit en del av ungdomslandslaget sedan slutet av 2014 och har hållit i ett flertal träningsläger under året. Skövde har även en representant på spelarsidan, även fast han i nuläget spelar för Örebro Black Knights. Jesper Holmberg bor i Skövde men har den senaste säsongen spelat i Örebro. Sverige spelar mot Danmark på fredag och mot Finland på lördag.