19 okt 2015 14:51

19 okt 2015 14:51

Skövde HF-spelare i blågult igen

Erik Larholm, som är förbundskapten för U17-landslaget, har tagit ut en trupp som ska spela Scand Iberico Tournament i Gjövik och Skövde HF:s Marielle Lideskär får återigen chansen i det blågula landslaget.

Hon är en av två högersexor i den svenska truppen och kan se fram mot ett flertal landskamper i slutet av november. Sverige kommer att spela tre matcher på tre dagar och för motståndet står Norge, Danmark och Portugal. Skara HF:s målvakt Wilma Andersson är också uttagen.

Hon är en av två högersexor i den svenska truppen och kan se fram mot ett flertal landskamper i slutet av november. Sverige kommer att spela tre matcher på tre dagar och för motståndet står Norge, Danmark och Portugal. Skara HF:s målvakt Wilma Andersson är också uttagen.