22 okt 2015 22:35

22 okt 2015 22:38

Målvakt lämnar Skövde AIK

FOTBOLL: Mirza Kalijundzic blir spelande tränare i Floby IF

Mirza Kalijundzic, 27 år, lämnar Skövde AIK. Målvakten som har spelat med de rödvita de senaste fem åren ska i stället bli spelande tränare i division 6 -laget Floby IF.

Mirza Kalijundzic berättar själv om beslutet att lämna klubben på Skövde AIK:s hemsida.

– Att ta detta beslut var tufft. Enda orsaken till att jag lämnar klubben är att det blev för jobbigt med pendlingen. Det har varit som ett halvtidsjobb under de här fem åren och till sist fungerade det inte. Jag hade i och för sig andra alternativ än Floby men det här var det bästa för mig, säger han i en kommentar.

Kalijundzic bor i Falköping och spelade i IFK Falköping innan han kom till Skövde AIK för fem år sedan.

Floby IF gör en nysatsning inför 2016 och där blir Mirza assisterande tränare till sin pappa Mirsad Kalijundzic som är lagets huvudtränare. Sanin Hadzimahovic är också assisterande tränare och lagledare i Floby.

Mirza Kalijundzic har spelat både division 1 och 2 fotboll med Skövde AIK de senaste säsongerna. På torsdagskvällen blev det alltså klart att målvakten nu lämnar klubben.

Mirza Kalijundzic berättar själv om beslutet att lämna klubben på Skövde AIK:s hemsida.

– Att ta detta beslut var tufft. Enda orsaken till att jag lämnar klubben är att det blev för jobbigt med pendlingen. Det har varit som ett halvtidsjobb under de här fem åren och till sist fungerade det inte. Jag hade i och för sig andra alternativ än Floby men det här var det bästa för mig, säger han i en kommentar.

Kalijundzic bor i Falköping och spelade i IFK Falköping innan han kom till Skövde AIK för fem år sedan.

Floby IF gör en nysatsning inför 2016 och där blir Mirza assisterande tränare till sin pappa Mirsad Kalijundzic som är lagets huvudtränare. Sanin Hadzimahovic är också assisterande tränare och lagledare i Floby.

Mirza Kalijundzic har spelat både division 1 och 2 fotboll med Skövde AIK de senaste säsongerna. På torsdagskvällen blev det alltså klart att målvakten nu lämnar klubben.