24 okt 2015 16:15

24 okt 2015 16:24

Fjärde raka segern för Skara HF

HANDBOLL

Skara HF fortsätter att ånga på i allsvenskan. Efter premiärförlusten har det blivit idel segrar. På lördagen inkasserade lagets sin fjärde raka vinst när de besegrade Boden Handboll IF på hemmaplan inför 685 personer. Segersiffrorna skrevs till 28–19 (12–7) och matchen var definitivt avgjord redan en bit in på den andra halvleken. Ewelina Ström blev bästa målskytt i Skara HF med sina sju fullträffar. I och med segern och de två poängen går Skara HF upp i serieledning efter fem spelade omgångar.

Skara HF fortsätter att ånga på i allsvenskan. Efter premiärförlusten har det blivit idel segrar. På lördagen inkasserade lagets sin fjärde raka vinst när de besegrade Boden Handboll IF på hemmaplan inför 685 personer. Segersiffrorna skrevs till 28–19 (12–7) och matchen var definitivt avgjord redan en bit in på den andra halvleken. Ewelina Ström blev bästa målskytt i Skara HF med sina sju fullträffar. I och med segern och de två poängen går Skara HF upp i serieledning efter fem spelade omgångar.