2015-10-25 13:33

2015-10-25 13:34

Lokala klassegrar i Gotland Grand National

ENDURO.: Hansson och Elowsson tampades i GGN

Stor tävling. Maximala 2 800 förare var anmälda till den 32:a upplagan av Gotland Grand National som toppades av en australiensare och en norrman. Därefter följde svenskarna med Jesper Jönsson från Sösdala i täten. Rikard Hansson slutade som totalsexa och segrare i seniorklassen. Albin Elowson körde in som sjua och segrare i juniorklassen.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: sla.se, mariestadstidningen.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto