25 okt 2015 21:40

25 okt 2015 21:41

Segrar för Skövde

BORDTENNIS

Skövde PK tog full pott i helgen när man besegrade både Laxå och Skoghall.

Götene/Tor stod som värd för helgens sammandrag som innefattade omgång fem och sex i division 3. Skövde ställdes den här gången mot bottenlagen Laxå samt Skoghall och det slutade med relativt komfortabla segrar.

Mot Laxå förlorade Skövde bara en enda match och vann med hela 8–1. Mot Skoghall blev det lite jämnare siffror, men efter 8–3 kunde Skövde PK inkassera ytterligare två poäng. Vinsterna betyder att laget nu ligger tvåa – en poäng bakom Kil.

– Det var gott att få med sig ett par segrar så att vi hakar på i toppen, säger Jonny Hjalmarsson i Skövde PK.

Götene/Tor stod som värd för helgens sammandrag som innefattade omgång fem och sex i division 3. Skövde ställdes den här gången mot bottenlagen Laxå samt Skoghall och det slutade med relativt komfortabla segrar.

Mot Laxå förlorade Skövde bara en enda match och vann med hela 8–1. Mot Skoghall blev det lite jämnare siffror, men efter 8–3 kunde Skövde PK inkassera ytterligare två poäng. Vinsterna betyder att laget nu ligger tvåa – en poäng bakom Kil.

– Det var gott att få med sig ett par segrar så att vi hakar på i toppen, säger Jonny Hjalmarsson i Skövde PK.