02 nov 2015 10:45

02 nov 2015 11:19

Maja och Majsan i Månadens lag

HANDBOLL

När Månadens lag för oktober presenterades av Svensk Elithandboll finns två spelare från Skövde HF med: Maja Eriksson och Anna-Maria Johansson.

Maja leder dessutom skytteligan med 48 gjorda mål på sex matcher. Båda spelarna har starkt bidragit till att SHF har fyra raka segrar. Övriga i laget: Emma Friberg, Lugi (målvakt). Carin Strömberg, Skuru (mittnia), Hanna Ringdahl, Lugi (vänstersexa), Anna Lagerquist, Lugi (mittsexa) och Emma Ekenman-Fernis, Sävehof (högersexa). På fredag tar SHF emot Lugi hemma med formstarka spelare på banan.

Maja leder dessutom skytteligan med 48 gjorda mål på sex matcher. Båda spelarna har starkt bidragit till att SHF har fyra raka segrar. Övriga i laget: Emma Friberg, Lugi (målvakt). Carin Strömberg, Skuru (mittnia), Hanna Ringdahl, Lugi (vänstersexa), Anna Lagerquist, Lugi (mittsexa) och Emma Ekenman-Fernis, Sävehof (högersexa). På fredag tar SHF emot Lugi hemma med formstarka spelare på banan.