06 nov 2015 22:02

06 nov 2015 22:02

Fredagens innebandy

Div 2 Västergötland, damer:

TRANEMO IBK–SKÖVDE IBF

10–5 (3–1, 5–2, 2–2)

Skövde IBF fick inte alls till det borta mot Tranemo och tappade matchen redan tidigt. Tranemo gjorde 3–1 i den första perioden och ytterligare tre hemmamål inom loppet av sju minuter i början på den andra perioden gav Skövde en alltför jobbig uppförsbacke. Resterande del av matchen var jämn, men då var det redan för sent och Skövde lyckades sätta Tranemo under press.

– Vi spelade egentligen jämnt med dem sista halvan, men det syns ju inte i protokollet, säger Skövdes tränare Anders Almqvist som inte alls var nöjd med insatsen.

– Vi gjorde vår sämsta match i år. Vi var inte med från start, hamnade i underläge och hade inte förmågan att komma i kapp. Det var en dålig dag på jobbet, bara att glömma och gå vidare, sammanfattar Almqvist.

Tranemo hade 8–3 efter två perioder och kontrollerade sedan matchen.

Mål, Skövde: Ida Andersson 2 Emma Johansson, Klara Evaldsson, Elin Andersson.

Div 2 Västergötland, damer:

TRANEMO IBK–SKÖVDE IBF

10–5 (3–1, 5–2, 2–2)

Skövde IBF fick inte alls till det borta mot Tranemo och tappade matchen redan tidigt. Tranemo gjorde 3–1 i den första perioden och ytterligare tre hemmamål inom loppet av sju minuter i början på den andra perioden gav Skövde en alltför jobbig uppförsbacke. Resterande del av matchen var jämn, men då var det redan för sent och Skövde lyckades sätta Tranemo under press.

– Vi spelade egentligen jämnt med dem sista halvan, men det syns ju inte i protokollet, säger Skövdes tränare Anders Almqvist som inte alls var nöjd med insatsen.

– Vi gjorde vår sämsta match i år. Vi var inte med från start, hamnade i underläge och hade inte förmågan att komma i kapp. Det var en dålig dag på jobbet, bara att glömma och gå vidare, sammanfattar Almqvist.

Tranemo hade 8–3 efter två perioder och kontrollerade sedan matchen.

Mål, Skövde: Ida Andersson 2 Emma Johansson, Klara Evaldsson, Elin Andersson.