07 nov 2015 18:48

07 nov 2015 18:51

Källman hittade målet mot Spanien

Förre Skövdespelaren Jonas Källman gjorde fem mål, men det hjälpte inte när Sverige förlorade med 27-32 mot Spanien.

Sverige spelar en turnering i Gdansk, Polen där Spanien, Polen och Ryssland är övriga lag. Sverige mötte Spanien på lördagen och gjorde en rätt okej insats, men det räckte inte ändå utan Sverige föll med 27-32 efter 15-16 i paus.

Sverige hängde med länge och hade 27-29 innan Spanien kunde rycka till fem måls seger på slutet.

Ungernproffset Jonas Källman gjorde fem mål i matchen och blev Sveriges främste målskytt tillsammans med Fredrik Petersen. Ytterligare en spelare med förflutet i IFK Skövde fanns med i det svenska laget och det var Kristianstads Andreas Cederholm som gjorde ett mål.

Nu väntar en avslutande match på söndagen och där ställs Sverige mot förloraren i lördagens kvällsmöte mellan Polen och Ryssland.

Sverige spelar en turnering i Gdansk, Polen där Spanien, Polen och Ryssland är övriga lag. Sverige mötte Spanien på lördagen och gjorde en rätt okej insats, men det räckte inte ändå utan Sverige föll med 27-32 efter 15-16 i paus.

Sverige hängde med länge och hade 27-29 innan Spanien kunde rycka till fem måls seger på slutet.

Ungernproffset Jonas Källman gjorde fem mål i matchen och blev Sveriges främste målskytt tillsammans med Fredrik Petersen. Ytterligare en spelare med förflutet i IFK Skövde fanns med i det svenska laget och det var Kristianstads Andreas Cederholm som gjorde ett mål.

Nu väntar en avslutande match på söndagen och där ställs Sverige mot förloraren i lördagens kvällsmöte mellan Polen och Ryssland.