07 nov 2015 18:34

07 nov 2015 18:34

Lördagens innebandy

Division 2 Västergötland

IBK TYGRIKET 99–STÖPEN IBK

6–8 (2–3, 1–4, 3–1)

Stöpen IBK plockade tre poäng med sig hem från Öxabäck och bortamatchen mot Tygriket. Matchen var jämn i den första perioden och det stod 2–2 innan Stöpen kunde sätta 3–2 dryga minuten före periodpausen.

I den andra perioden handlade dock det mesta om Stöpen och inte minst Marcus Sjöholm som visade sin målfarlighet när han satte samtliga Stöpens fyra mål i perioden och såg till så att bortalaget ledde med betryggande 7–3 inför de sista 20 minuterna.

Där kröp Tygriket närmare, men reduceringen till 6–8 kom först med en och en halv minut kvar och var inte tillräckligt för att skapa någon dramatik. Stöpen hade kontroll på läget och säkrade segern.

Målen, Stöpen: Marcus Sjöholm 5, Robin Johansson, Anton Gustavsson, Jerker Frick.

Division 2 Västergötland

IBK TYGRIKET 99–STÖPEN IBK

6–8 (2–3, 1–4, 3–1)

Stöpen IBK plockade tre poäng med sig hem från Öxabäck och bortamatchen mot Tygriket. Matchen var jämn i den första perioden och det stod 2–2 innan Stöpen kunde sätta 3–2 dryga minuten före periodpausen.

I den andra perioden handlade dock det mesta om Stöpen och inte minst Marcus Sjöholm som visade sin målfarlighet när han satte samtliga Stöpens fyra mål i perioden och såg till så att bortalaget ledde med betryggande 7–3 inför de sista 20 minuterna.

Där kröp Tygriket närmare, men reduceringen till 6–8 kom först med en och en halv minut kvar och var inte tillräckligt för att skapa någon dramatik. Stöpen hade kontroll på läget och säkrade segern.

Målen, Stöpen: Marcus Sjöholm 5, Robin Johansson, Anton Gustavsson, Jerker Frick.