09 nov 2015 20:38

09 nov 2015 20:38

Knutsson kvar i Tibro

FOTBOLL

Nyligen blev det klart att tränaren Jonathan Guggenheim fortsätter i Tibro AIK och nu står det även klart att lagkaptenen Robert Knutsson kör vidare i den gulsvarta klubben. Han har haft lite olika funderingar, men väljer alltså att fortsätta i Tibro även om klubben ramlade ur division 2.

Samtidigt skriver klubben på sin hemsida att även Carl Lundberg, Viktor Strand och Hampus Torstensson fortsätter i Tibro AIK.

Nyligen blev det klart att tränaren Jonathan Guggenheim fortsätter i Tibro AIK och nu står det även klart att lagkaptenen Robert Knutsson kör vidare i den gulsvarta klubben. Han har haft lite olika funderingar, men väljer alltså att fortsätta i Tibro även om klubben ramlade ur division 2.

Samtidigt skriver klubben på sin hemsida att även Carl Lundberg, Viktor Strand och Hampus Torstensson fortsätter i Tibro AIK.