12 nov 2015 16:00

12 nov 2015 16:00

HK Drott-IFK Skövde - följ matchen här

Det är ett riktigt bottenmöte i Halmstad arena på torsdagskvällen när HK Drott och IFK Skövde drabbar samman. Det är viktiga poäng som står på spel och SLA-sporten finns på plats i Halmstad och rapporterar direkt från matchen som börjar klockan 19.45.

Seriejumbon HK Drott tar emot nästjumbon IFK Skövde i Halmstad arena på torsdagskvällen. Det är viktiga poäng som står på spel för IFK som hittills bara har vunnit en gång på de inledande åtta matcherna och även för Drott som ännu inte har tagit några poäng i elitserien.

SLA-sporten finns på plats i Halmstad arena och rapporterar direkt från matchen som startar klockan 19.45.

Se vår rapportering nedan.

 

 

Seriejumbon HK Drott tar emot nästjumbon IFK Skövde i Halmstad arena på torsdagskvällen. Det är viktiga poäng som står på spel för IFK som hittills bara har vunnit en gång på de inledande åtta matcherna och även för Drott som ännu inte har tagit några poäng i elitserien.

SLA-sporten finns på plats i Halmstad arena och rapporterar direkt från matchen som startar klockan 19.45.

Se vår rapportering nedan.